Ini dia Aplikasi Resepi untuk Dijadikan Andalan Setiap Hari

Epicurious

Ini dia Aplikasi Resepi untuk Dijadikan Andalan Setiap Hari – Jika ini bukan kali pertama anda dalam dunia makanan, maka anda mungkin pernah mendengar tentang Epicurious sebelum ini. Malah, Epicurious adalah salah satu aplikasi resipi OG yang berjaya bertahan dalam ujian masa.

Aplikasi itu sendiri terdiri daripada lebih 35,000 resipi yang semuanya telah diuji dan dinilai. Anda boleh mengakses resipi daripada pasukan Epicurious, serta resipi daripada gergasi masakan lain seperti Bon Appetit, majalah Gourmet dan Harper Collins.

Dengan aplikasi ini, anda boleh mencari resipi yang anda ingin buat dan membuat senarai beli-belah berdasarkan resipi tersebut. Malah terdapat ciri arahan suara, yang merupakan tambahan yang kemas kerana memasak jarang memberi anda tangan percuma untuk mengetik telefon anda. Aplikasi ini juga mempunyai pemasa dapur pintar terbina dalam yang boleh anda gunakan supaya anda tidak terlalu masak atau kurang masak sebarang hidangan. Selain itu, anda tidak akan mengalami kesukaran untuk menavigasi melalui aplikasi kerana antara muka yang lancar dan lancar.

Dapur Rangkaian Makanan

Berapa kali anda menonton Rangkaian Makanan dan berharap anda dapat menyusun semua resipi hebat mereka? Nah, dengan Food Network Kitchen, anda boleh mengakses semua resipi tersebut dalam satu aplikasi yang mudah digunakan!

Food Network Kitchen menawarkan lebih daripada 70,000 resipi daripada cef selebriti yang anda kenali dan sukai. Terdapat resipi untuk semua jenis makanan — dari sarapan pagi hingga ke makan malam. Jika anda sukar mengikuti panduan teks, resipi dalam aplikasi ini turut menawarkan video untuk menjadikan proses lebih mudah untuk tukang masak amatur.

Nak cari resepi pun tak susah. Anda boleh mencari resipi mengikut ramuan atau oleh chef yang membuatnya. Aplikasi ini juga membolehkan anda menambah nota, seperti sebarang petua atau penggantian, sama seperti buku masakan biasa. Sama seperti aplikasi resipi lain, Food Network Kitchen juga membenarkan anda membuat senarai beli-belah terus dari halaman resipi.

Selain itu, aplikasi ini berfungsi hebat untuk perancangan makan kerana ia menunjukkan kepada anda semua pemakanan