Aplikasi senaman untuk aktiviti panas badan rumah

Aplikasi senaman untuk aktiviti panas badan rumah  – Aplikasi senaman di rumah ialah cara terbaik untuk bergerak apabila anda tidak dapat pergi ke gim. Ia boleh menjadi sukar untuk mengetahui yang mana yang bernilai masa anda, walaupun. App Store dan Gedung Google Play kedua-duanya padat dengan aplikasi yang menjanjikan untuk membantu anda meningkatkan fleksibiliti dan kecergasan anda di rumah, tetapi hanya yang terbaik dibuat oleh profesional yang berkelayakan dengan pemahaman sebenar tentang perkara yang menjadikan senaman selamat dan berkesan.

Apk senaman rumah terbaik memberikan arahan yang jelas dalam bentuk video atau audio (atau kedua-duanya), dan memberikan galakan daripada jurulatih sebenar semasa anda maju. Mereka juga menyediakan pelbagai idea senaman yang berbeza supaya anda tidak akan bosan, dan membolehkan anda membuat rancangan tersuai dan memantau kemajuan anda.

Di sini kami melihat apk yang menawarkan senaman yang boleh anda lakukan di dalam rumah di rumah, walaupun banyak juga menawarkan idea, bimbingan dan sokongan untuk bersenam di luar atau di gim. Kami juga telah menyertakan gabungan pilihan percuma dan berbayar supaya ada sesuatu untuk setiap belanjawan.

Peloton

Putaran, sesi treadmill dan banyak lagi

Peloton terkenal dengan putaran dan sesinya, dipimpin secara langsung oleh jurulatih profesional, dan ini semua ada dan betul dalam apl. Terdapat juga banyak lagi yang ditawarkan, termasuk banyak latihan yang anda ikuti dengan peralatan yang minimum atau tiada langsung.

Kelas dibahagikan kepada jenis aktiviti, termasuk kekuatan, yoga, kardio dan meditasi untuk menamakan beberapa sahaja. Semuanya dirakam secara profesional di studio, dengan jurulatih yang bersemangat menawarkan banyak nasihat dan galakan sepanjang perjalanan.

Sesi langsung boleh dilihat dengan ketik pantas pada ikon ‘Jadual’ dan berlangsung antara 10 dan 60 minit setiap satu (sebahagian besarnya adalah setengah jam). Ulangan sesi yang dirakam ditanda ‘Encore’. Untuk mendaftar untuk satu, hanya ketik kotak pilihan di sebelah kanan.

Tidak seperti kebanyakan aplikasi senaman di rumah, Peloton turut menyertakan senaman luar yang boleh anda ikuti. Ini adalah audio sahaja, jadi anda boleh meletakkan fon telinga anda, memasukkan telefon anda ke dalam lilitan lengan atau poket, dan meneruskan. Terdapat pelbagai aktiviti yang hebat juga, termasuk segala-galanya daripada sesi HIIT yang sengit hinggalah dengan power-walking.

Peloton juga sedang menjalankan cabaran berasaskan senaman yang dipanggil Pelothon, yang akan menyokong usaha bantuan kelaparan di seluruh dunia. 33 pengajar Peloton dibahagikan kepada enam pasukan, yang akan mengetuai sesi pada hari yang berbeza. Pilih satu untuk menyertai, capai matlamat mingguan anda, sokong satu sama lain dan jejaki kemajuan seluruh pasukan anda, dan Peloton akan menderma kepada salah satu rakan kongsi bukan untungnya setiap minggu.