Aplikasi Kesihatan dan Kecergasan Terbaik untuk Lelaki

Aplikasi terbaik untuk motivasi dan menjejak kecergasan. – Dahulu jenis lelaki yang terpaku pada telefonnya di gim sama ada mengelak daripada bersenam atau menunjukkan kepada semua pengikutnya betapa dia bersenam. Hari ini, ia adalah PT mudah alih, menawarkan segala-galanya daripada program latihan yang terbukti kepada nasihat pemakanan untuk hidup, senaman interaktif. Tetapi untuk setiap apl kecergasan yang sebenarnya akan membantu anda kelihatan lebih telanjang, terdapat ratusan lagi yang sama ada tidak berguna atau berbahaya secara aktif (terdapat masih tiada aplikasi yang memberitahu anda apabila anda telah memuatkan barbell dengan berat yang meruncingkan belakang). Daripada bermain potluck di gedung aplikasi, cuma ikuti panduan kami kepada apl terbaik untuk setiap matlamat kecergasan.

Headspace
Mendapat jumlah tidur yang betul adalah penting jika anda ingin mengekalkan rutin senaman yang betul. Ia cukup penting untuk mengekalkan rasa kesihatan dan kesejahteraan yang baik juga. Jika anda sukar untuk mengangguk, maka aplikasi kesedaran Headspace pastinya patut dicuba – terutamanya jika kebimbangan adalah punca utama malam anda gelisah. Sesi meditasi berpandu membolehkan anda menguruskan tekanan, dan bahagian ‘Tidur’ khusus termasuk skap bunyi, muzik, ‘sleepcast’ yang menenangkan dan menenangkan diri.

Seven
Pada 2013, satu kajian yang diterbitkan oleh American College of Sport Medicine’s Health and Fitness Journal menyatakan bahawa latihan litar intensiti tinggi adalah kunci kepada kesihatan yang lebih baik. Ia meningkatkan kecergasan, memotong lemak dan menguatkan otot, dan meningkatkan VO2Max anda juga (penggunaan oksigen maksimum). Lebih-lebih lagi, semuanya boleh dicapai dengan hanya bersenam tujuh minit setiap hari. Itulah yang mendorong pasukan yang berpangkalan di Malmö di Perigree untuk mencipta Tujuh: aplikasi yang penuh dengan senaman tujuh minit yang, anda mungkin telah meneka, direka untuk dilakukan tujuh hari seminggu. Kesemuanya berasaskan berat badan, dan model premium apl menawarkan anda jurulatih peribadi yang menawarkan panduan tentang 200+ latihan yang tersedia.