Aplikasi Resipi Terbaik Untuk Muat Turun Pada 2022

Aplikasi Resipi Terbaik Untuk Muat Turun Pada 2022– Terdapat banyak faedah untuk memasak makanan anda sendiri. Untuk satu perkara, anda boleh memastikan jenis bahan yang masuk ke dalam makanan anda dan mengawal jumlah perasa yang anda masukkan ke dalamnya. Ini menjadikan makanan lebih sihat. Ia juga lebih baik untuk bajet anda, kerana memasak makanan anda sendiri adalah jauh lebih murah daripada keluar setiap hari untuk makan. Selain itu, memasak adalah kemahiran yang penting, dan mengamalkannya akan membolehkan anda berkembang. Tetapi bagaimana anda akan memulakan usaha memasak anda apabila anda tidak tahu di mana untuk bermula? Di sinilah aplikasi resipi masuk.
Aplikasi ini benar-benar hebat kerana anda boleh menemui pelbagai jenis resipi di satu tempat yang kemas. Sebelum kemajuan teknologi dan pengenalan aplikasi mudah alih, buku masakan adalah perkara biasa. Tetapi hari ini, anda tidak perlu menyelak halaman dan halaman buku masakan anda hanya untuk mencari resipi yang anda inginkan. Kebanyakan aplikasi resipi disertakan dengan ciri carian, membolehkan anda mencari resipi dengan mudah.

Allrecipes Dinner Spinner

Berjuta-juta orang gemar memasak sama ada sebagai hobi atau apa adanya, dan itu jelas dengan Allrecipes Dinner Spinner. Aplikasi ini menyusun resipi daripada komuniti yang terdiri daripada lebih 50 juta orang, yang bermaksud semua resipi mempunyai rasa peribadi kepada mereka. Orang ini menyumbang foto, penilaian dan ulasan, bersama-sama dengan resipi.

Dengan Allrecipes, anda boleh menulis senarai beli-belah, menyimpan sebarang resipi yang anda suka atau mencari resipi khusus yang anda fikirkan. Anda juga boleh menapis hasil carian anda dengan masa memasak dan diet, yang sangat bagus jika anda berada dalam keadaan semput atau mengikut rejimen yang ketat. Tidak suka makanan tertentu? Jangan risau — Allrecipes juga membolehkan anda menapis sebarang makanan yang anda tidak suka.

Walau bagaimanapun, ciri menonjol aplikasi resipi ini ialah ia membolehkan anda menyemak bahan yang dijual berdekatan. Ia juga memberi anda maklumat tentang resipi termurah yang boleh anda buat pada hari tertentu. Selain itu, ia mempunyai perkongsian dengan kedai tertentu supaya, apabila anda memasukkannya, apl itu akan memberikan anda cadangan resipi.